مشاوره حقوقی رایگان - خسارت ملک

با عرض سلام.. بنده یه ملک تجاری به متراژ 10 متر خریدم. فروشنده قیمت بالاتری نسبت به عرف منطقه به من فروخته و فروشنده متعهد شده که ملکش عقب نشینی نداره.شهرداری میگه اگه تخریب کنید و قصد بازسازی باشه باید 3 متر عقب نشینی بشه.ایا راهی هست که من بتونم پیگیری کنم.! ممنون میشم بابت راهنماییتون.

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز ب بررسی کارشناسی ملک دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
مفاد قرارداد حائز اهمیت است
اری راه حل وجود دارد

زین العابدین محیط

جناب آقای زین العابدین محیط :

بستگی به قرارداد دارد.درصورتی که به قیمت زیادی به شما فروخته میتوانید از خیارغبن استفاده کنید ددرصورتی که دارای عیوب است میتوانید ازخیارعیب استفاده کنید

سیدمسعود حیدری

جناب آقای سیدمسعود حیدری :

سلام بله امکان فسخ معامله در صورت عدم اطلاع و ذکر نشدن در مبایعه وجود دارد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق شهرداری موضوع را پیگیری کنید

اگر بیشتر از قیمت عرفی بوده می توانید دادخواست فسخ معامله به خیار غبن بدهید،
البته اگر خیارات اسقاط شده باشد امکان فسخ وجود ندارد.