مشاوره حقوقی رایگان - تخلیه زودتر از موعد

با سلام. مستاجر طبقه بالا در آپارتمان ما موجب سلب آسایش شده که چندین مورد توسط همسایگان و مدیر آپارتمان تذکر داده شده که کارساز نبود. به صاحب خانه گفتیم. از طریق بنگاه املاک تذکر داده. باتوجه به موثر نبودن این راهکارها چگونه میتوان حکم تخلیه برای مستاجر گرفت؟ 9ماه از قرارداد باقی مانده. موجر نیز جهت تخلیه ملک با ما هم نظر میباشد. حداقل سه همسایه از مستاجر شاکی میباشند. موجر از چه طریق اقدام کند و آیا اینکه دادگاه حکم تخلیه میدهد؟ چقدر زمان میبرد تا حکم تخلیه صادر شود. همسایگان آپارتمان از چه طریق میتوانند جهت تخلیه مستاجر اقدام کنند و آیا دادگاه ترتیب اثر خواهد داد. چون شرایط برای ادامه زندگی ناگوار گردیده است

پاسخ ها :

یک وکیل

هیچ راهی برای تخلیه وجود ندارد مگر اینکه اعمال مجرمانه خاص در منزل انجام شود