مشاوره حقوقی رایگان - همکاری نکردن مستاجر با موجر

با سلام خدمت شما
من یک خانم هستم که یک آپارتمان دارم و اجاره دادم
3ماه بعد از عید موقع اتمام قرارداد هست
به دلیل اینکه نیاز مبرم به پول دارم و مشکلی جدی پیش آمده از مستاجر درخواست کردم که تخلیه کنند البته جبران خسارت میکنم برای مستاجر حتی بیشتر
از طرفی چون آپارتمان از جایی که خودم ساکن هستم دور هست قرارداد از طرف من هنوز امضا نشده است لطفاً راهنمایی کنید چه کاری باید انجام بدم چون هیچ همکاری نمیکند مستاجر

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
مفاد قرارداد اجاره بایستی مورد مطالعه قرار گیرد.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

قانونا مستاجر باید بع. از اتمام قرارداد اجاره تخلیه کند مگر در شرایط خاص که امکان تخلیه فوری وجود دارد

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

متاسفانه تا پایان قرارداد نمیتونی بیرونش کنی مگر خودش راضی شود

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
نمی توانید چنین کاری را انجام دهید مگر تحت شرایطی خاص ،
در حالت کلی مستاجر می تواند تا پایان موعد اجاره در ملک سکونت داشته باشد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

قرارداد اجاره را یکطرفه نمیتوانید کنسل کنید رضایت مستاجر را اخذ کنید

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

باید حتما مستاجر به تخیله‌راضی شود یا حکم تخیله بگیربد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

ابتدا اظهارنامه ارسال دارید اگر افاقه ننمود دادخواست دهید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام اگر شما مالک هستید باید قرارداد اجاره حتما توسط شما یا وکیل شما امضا شود در غیر این صورت شما میتوانید دادخواست خلع ید اقامه نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام و عرض ادب به سوال شما کمی مبهم بیان شده است اگر قرارداد اجاره دارید و مستاجر به تعهدات خود عمل کرده شما نیز می بایست به آن متعهد باشید مگر آنکه قرارداد را اقاله نمود ماییم انتهای پاسخ شما نیاز به بررسی دارد چراکه برای اینجانب مبهم است

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

اگر اجاره بها را طی این مدت گرفته اید که باید تا 1 سال منتظر بمانید البته نیاز به توضیحات بیشتر است

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به اینکه قرارداد لازم است امکان فسخ یک طرفه قرارداد از طرف شما وجود ندارد مگر اینکه در قرارداد شرط شده باشد که موجر چنین حقی دارد.
حتی اگر حق فسخ داشته باشید اگر مستاجر همکاری نکند باید دادخواست تنفیذ فسخ قرارداد بدهید که رسیدگی به پرونده تنفیذ فسخ ممکن است بیشتر از شش ماه تا یک سال طول بکشد.
بنابراین بهتر است دوستانه مشکل را حل و فصل کنید یا اینکه صبر کنید تا مدت قرارداد تمام شود.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام متاسفانه تا پایان مدت قرارداد امکان تخليه وجود ندارد

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

هیچ عقد اجاره عقد لازم است فقط توافق راهگشا است

ام سلمه شمس ناطری

سرکار خانم ام سلمه شمس ناطری :

با سلام. مستاجر تا اتمام قرارداد اجاره حق استفاده از ملک را دارد.

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام. اول این که قبول دارید اجاره داده اید، مشمول قانون روابط موجر و مستاجر می باشید . دوم این که باید به شرایط قرارداد توجه نمایید . سوم این که با توجه به این که در کل 4 ماه مانده به انقضای اجاره نامه اگر در تهران هستید پیشنهاد نمی شود از طریق مراجع قضایی دنبال کنید چرا که روند دادرسی بیشتر از این زمان طول می کشد حتی در شهرستان ها ، بهتر است با مستآجر خود صلح نمایید . در ضمن حتما قرارداد را امضاء فرمایید .با تشکر

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

با توجه به اینکه قرارداد امضا نشده است می توانید دادخواست تخلیه بدهید

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

قرارداد را امضا کنیدودادخواست دستور تخلیه دهید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
راهی جز صبر کردن ندارید مراحل رسیدگی قضایی هم طولانی است خودبه خود تا رسیدن به حکم قطعی مدت اجاره نیز پایان می یابد .

محمدباقر حیدری

جناب آقای محمدباقر حیدری :

سلامنمی توان قبل از موعد قرارداد مستاجر را مجبور به تخلیه کرد مگر در قرارداد پیش بینی شده باشد

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

تا اتمام مدت قرارداد امکان تخليه وجود ندارد

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

تا قبل از انقضای قرارداد نمی توانید تخلیه بگیرید مگر با توافق یا پیشبینی چنین موردی در قرارداد

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اظهارنامه رسمی مبنی بر عدم تمدید قراردادوتخلیه مورد احاره ارسال نمایید

محمد  رضايي

جناب آقای محمد رضايي :

سلام متاسفانه تا پایان مدت قرارداد امکان تخليه وجود ندارد

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ؛؛؛؛

بصورت توافقی موضوع رو مطرح و حل کنید

فريدون  طاهري

فريدون طاهري :

قرارداد اجاره تاپایان مدت لازم الاجرا هست مگر با توافق طرفین فسخ شود

ژیلا قهرمانی

سرکار خانم ژیلا قهرمانی :

تا پایان مدت قرارداد امکان تخليه وجود ندارد

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

مستاجر حق دارد تا پایان مدت قرارداد در محل بماند.

مرتضی کردی

جناب آقای مرتضی کردی :

با سلام در صورتی قصد فروش آپارتمان را دارید با وجود مستاجر هم می توانید خانه را بفروشید و قرارداد اجاره را به مالک انتقال دهید.

یاسین علی رحمانی

جناب آقای یاسین علی رحمانی :

تا پایان مهلت قرار داد امکان تهلیه وجود ندارد مگر با توافق با مستاجر