مشاوره حقوقی رایگان - تخلیه قبل از موعد و آزار و اذیت مالک

سلام.خونه اجاره کردیم.از قبل نمی دونستیم این خونه قبلا پاتوق مواد فروشها بوده .جوری که هرروز هم نباشه یه روز در میان اینجا در رو میزنن موادمیخوان.ماحالا شکایت کردیم از مالک.از این طرف هم مالک سر اجاره بها و پول پیش سر ما کلاه گذاشته کاری کرده تو اجاره نامه ما نتونیم فسخ قرارداد بکنیم .از طرف دیگه دقیقا سه شب و سه روز برق خونه رو قطع کرد جوری همسرم من بیماره سرگیجه میگیره تو تاریکی خورد زمین و لگنش آسیب دید .بماند که ما ندانستیم چیکار کنیم‌.بعدا رفتیم دکتر.وفریزر وکلی وسایلم وکلی گوشت هم خراب شد.هم ضرر جانی زده هم مالی .متاسفانه ایشون بتو کلانتری آشنا دارن وپارتی شدن .میخوان حق مارو ضایع کنن .حالا این آقا که مالک الان رفته حکم تخلیه بگیره ماباید چیکار کنیم ؟لطفا راهنمایی کننین.

پاسخ ها :

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

کار بر محترم � صورتی که قرارداد غیر قابل فسخ باشد ایشان نیز نمی‌توانند فسخ کنند مگر آنکه حق فسخ را برای خود قائل شده باشند و یا شرایط فسخ از جمله عدم پرداخت اجاره و ارسال اظهارنامه توسط موجر صورت گرفته باشد

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

یک تامین دلیل بگیرید وبخاطر ممانعت از حق قطعی بررق مستند به دلیل شکایت کنید

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

در صورت نداشتن حق فسخ ایشان نمی توانند حکم‌ تخلیه بگیرند مگر در صورتی که شما اجاره را پرداخت نکرده‌اید و از بابت مزاحمت نیز می‌توانید شکایت کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید با عنوان مزاحمت شکایت کنید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
اقدام به شکایت کنید
برای پاسخگویی دقیق باید گفت و گوی متقابل داشته باشیم

محمد  رضايي

جناب آقای محمد رضايي :

سلام می توانید با عنوان مزاحمت شکایت کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
در صورت عدم پرداخت اجاره بها ، اگر در قرارداد شرط شده باشد امکان صدور حکم تخلیه وجود خواهد داشت

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به گفتگوی متقابل دارد تا اظهار نظر دقیقی بتوان کرد