مشاوره حقوقی رایگان - آیا دادخواست مجدد اعسار تا روز تشکیل جلسه دادگاه موجب لغو حکم جلب می شود یا خیر؟

با سلام. اینجانب پشت چک یک نفر را امضا کرده و در حال حاضر محکوم به پرداخت مبلغ 90 میلیون تومن گشته ام. که صاحب چک از پرداخت بدهی خود امتناع می ورزد. و هیچگونه دارایی هم ندارد و بار اول دادخواست اعسارم رد شده است و برای بار دوم دادخواست اعسار داده ام و ثبت گردیده آیا حکم جلبم لغو میشود یا همچنان به قوت خود باقی است؟

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

تا وقتی حکم جدید قطعی نشده حکم سابق به قوت خود باقیست