مشاوره حقوقی رایگان - تهاتر با ملکهام که املاک کلاهبرداری کرده

سلام من واقعا گرفتار شدم یه آژانس مسکن تو مارلیک دو تا خونه رو که برا من اجاره میداد یک سالو نیم قبل من و گول زد و گفت با حواله تهاتر کنم و یه عالمه وعده داد و سند نشونم داد و خودشو وکیل تام الاختیار شرکت معرفی کرد و برای شخصی از شرکت بنام زد و تعدادی حواله داد که تا یه ماه اینده نقد میشه و مشتریش رو داره و قرارداد رو گفت سوری نوشتم تا پول املاک و کد رهگیری بهش نخوره یعنی تو قرارداد حرفی از تهاتر نزده و انگار من فروختم و حتی تا این اواخر از امتیاز وام مسکن من که بنامم بود داشت استفاده میکرد هر چی گفتم بعد یماه حواله هارو بردار خونه هامو بده نکرد و بهم هی وعده داده که مشتری رو بهت معرفی میکنم یا یه ملکی تو جای پرت جا حواله ها میده ولی اونم نکرده و داره منو سر میدونه با یه وکیل صحبت کردم گفت قانونی کلاه برداری کرده تو رو خدا نمیشه کاری کرد فسخ یا هر چی من بلد نیستم از سادگی و تنهایی و بدبختیم سو استفاده کرد و تمام داراییمو خورده چکار کنم یه راهی بهم نشون بدین بخدا چاره ندارم مثل من خیلی هارو گول زده این املاک و بعد هم اونجا رو بست و رفت من فقط یه تلفن و صدای ضبط شده اش رو دارم اخه من به املاک اطمینان کردم

پاسخ ها :

یک وکیل

باید وکیل بگیرید