مشاوره حقوقی رایگان - ملکی

سلام خدمت اساتید محترم حقوقی،بنده 3واحد آپارتمان نسق و 2باب مغازه نسق در سال97 پیش خرید کردم،بعد از اتمام کار تا 80درصد حکم تخریب برای ساختمان آمد، ودر ماده100 و دیوان رای به قوت خود باقی ماند،سازنده به بنده پیشنهاد تهاتر دادند به قیمت روز، با یک پیش خرید دیگر، من قبول کردم و یک ملک دیگر هم از روی خوش باوری و اعتماد در تهاتر به سازنده ها دادم،بعد از گذشت 2سال هنوز ملکی ساخته نشده،صاحب زمین که با سازندگان که من از آنها پیش خرید کردم،در قرارداد ذکر کرده تا زمان اسکلت بندی حق فروش ندارد، و براین اساس تقاضای ابطال معامله من با سازنده ها را نموده، درصورت ابطال چه میشود؛ ملک تخریبی قبل به من عودت میشود یا پول نقد ملک نسق و همینطور یک ملک سند دار دیگر که تهاتر کرده بودم.

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده شما نیز بعد از ابطال معامله آنها می توانید دادخواست اعلام بطلان معامله و استرداد ثمن و مطالبه غرامت می دهید و طبق نظر کارشناس و به قیمت املاک خریداری شده پول خود را پس می گیرد.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام نتیجه قابل پیش‌بینی نمی‌باشد می‌توانید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز ب برررسی مبایعه نامه ها دیگر مستندات دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
با توجه به اظهارات شما نیاز به بررسی جزئیات قرارداد میباشد

شما باید با توجه به مستندات و مفاد قرارداد ، دادخواست مناسب مطرح نمایید

زین العابدین محیط

جناب آقای زین العابدین محیط :

بستگی به شرایط قرارداد دارد حضورا به وکیل مراجعه نمایید

سیدمسعود حیدری

جناب آقای سیدمسعود حیدری :

سلام معامله ابطال بشود باید ثمن معامله به نرخ روز کارشناس پرداخت بشود

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
در صورت ابطال قرارداد عوض معامله به شما برگردانده می شود

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و وقت بخیر به شما مخاطب سایت دادراه با این مطلب شروع کنیم که پرونده هایی که تماما ملکی یا حتی یک سر آن مرتبط با زمین و املاک و باغات است و کلا اموال غیر منقول میشود به این صورت نیست که فقط پرسیدن یک سوال کوتاه و مختصر شما را به راه حل نهایی سوق دهد چرا که ابعاد حقوقی به یگدیگر پیوند دارد و شبیه یکدیگر ولی متفاوت هستند مخصوصا پرونده ملکی را یه هیچ وجه نباید مورد غفلت قرار گیرد به همین دلیل اشتباه در خود عنوان خواسته که در ستون دادخواست ذکر میکنید یا دفاعیات به ضرر افراد دخیل است. با توجه به صحبت هایی که شد بهتر است بررسی مفصلی از اوضاع و احوال پرونده صورت گیرد اینکه چگونه طرح دعوی شود و دلایل آن چه میتواند باشد و آیا این دلایل نیز باید در ارسال دادخواست بارگزاری شود یا خیر و بر چه مواد قانونی استناد شود مهم است چرا که باید بر اساس قوانین موجود و مستند و مستدل باشد و باید خاطر نشان کرد که درصورتی که دادخواست به طور صحیح و درست مطرح نشود بلاشک در اولین مرحله رسیدگی رد شده و همچنین ممکن است شرایط شکلی آن درست باشد و نام دادخواست را بشود روی آن گذاشت ولی به صلاح نباشد که این نوع دادخواست با این کیفیت و این دلایل به شعبه قضایی ارسال شود که این از وظایف وکیل است که این مصلحت را تشخیص دهد . اگر هم که پرونده در جریان باشد باید مطالعه پرونده در شعبه حقوقی صورت گیرد که وکیل از جزئیات پرونده باخبر شود و دفاعیات مناسب و کاملی انجام دهد .

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

سلام

برای پاسخ به این سؤال، باید به شرایط و مفاد قرارداد پیش خریدی که با سازنده بسته‌اید توجه شود در این قرارداد، شرایطی مانند اینکه در صورتی که سازنده نتواند به تعهداتش عمل کند، چه اتفاقی باید بیفتد، ممکن است مشخص شده باشد.

اگر طبق قرارداد، سازنده ملک را به شما تحویل نمی‌دهد، شما می‌توانید با تقدیم دادخواست تحویل مبیع، حق خود را مطالبه کنید.