مشاوره حقوقی رایگان - ملک مشاع

اگر ملکی میان سه نفر به صورت مشاعی باشد و یکی از مالکین به دلیل اختلاف با دیگر مالکین بخواهد از طریق دادگستری و مزایده سهم خود را به فروش برساند. اولا آیا تمام ملک به مزایده می رود یا فقط میزان سهم مالک معترض (فرض یک دانگ)؟ دوم آیا دو مالک دیگر میتوانند در مزایده شرکت کنند و به صورت مشترک سهم شریک دیگر را بخرند ؟ و سوم اینکه اگر ملک قابل افراز باشد و احدی از شرکا درخواست افراز سهم خود را بدهد آیا اجرای مزایده و مراحل آگهی آن متوقف میشود؟ با تشکر

پاسخ ها :

نازنین غنی فرجام

سرکار خانم نازنین غنی فرجام:

اگر ملک قابل افرازباشد افراز ودر غیر این صورت ملک بفروش میرسد که خود شرکا نیز میتوانند جز خریداران باشند

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم.اولاً خیر.دوماًبلی.سوماً صرف در خواست نه ولی در صورت افراز بلی.یاالله

سیدمظاهر کیانژاد تجنکی

جناب آقای سیدمظاهر کیانژاد تجنکی:

سلام،حمل یانگهداری مواد محترقه و شوک‌دهنده‌ها (شوکرها)، به حبس از نود و یک روز تا شش ماه مجازات دارد،قضات شریف ماشرایط سنی ونحوه به دست آوردن شوکررا درنظرمی گیرندوانشاالله حکم تعلیق به شما خواهدداد.موفق باشید