مشاوره حقوقی رایگان - حق حضانت

با سلام بنده سال 94 با وجود دو فرزند 4 ساله و دوساله از همسرم به دلیل اعتیاد با بخشیدن مهریه و دادن حضانت بچه هام به همسرم طلاق گرفتم.
بعد دوسال ازدواج مجدد کردم و با اینکه حضانت بچه ها با پدرشونه چون خانه ای از خودش نداره بچه ها پیش پدر بزرگ مادر بزرگشون زندگی میکنند و با اینکه در هفته دو روز حق ملاقات گرفتم اجازه نمیدن بچه ها دو روز پیش من بمونن و بچه هامو دعوا میکنند و من بخاطر بچه هام نصف روز میارم میبینم و میبرمشون. پدرشون سابقه اعتیاد دارند و مواد فروشی و خلاف میکنند و الان هم نزدیک دو ماهه پیداش نیست نمیدونم کمپه یا زندان، ایا با وجود اینکه ازدواج مجدد کردم میتونم از پدرشون سلب حضانت کنم و خودم حضانتشون رو بگیرم ؟ ایا بعد پدر حضانت به پدر بزرگ مادر بزرگشون میرسه یا بنده؟!

پاسخ ها :

یک وکیل

باید دادگاه خانواده مراجعه کنید