مشاوره حقوقی رایگان - مشاعات

باسلام، آیا در مشاعات ساختمان بدون اجازه سایرین میتوان وسایل گذاشت؟؟
طبقه همکف که در پیلوت (پارکینگ مشاع) قرار دارد جاکفشی قرار میدهد و در حیاط مشاع نیز کلی وسایل اضافی خانه قرار داده است. آیا نباید آنها را جمع کند؟؟
اگر این واحد طبق صورتمجلس تفکیکی اداره ثبت اصلا حق استفاده از مشاعات نداشته باشد چطور میشود؟

پاسخ ها :

علي جابري مطلق دوركي

علي جابري مطلق دوركي :

باسلام
استفاده از کلیه مشاعات آپارتمان باید به رضایت کلیه ساکنین باشد در غیر اینصورت میتوانید شکایت کنید