مشاوره حقوقی رایگان - اعسار برای سفته

از کسی سفته دارم مبلغ 660 میلیون که سرمو کلاه گذاشته تا چندروز دیگرم جلبشو میگیرم خودشم چیزی نداره پولم از بین برد خوانوادش گفتن چند ماه زندان بمونه تنبیه بشه بعد بیاریم بیرون و میخوان قسط ببندن میخوام بدونم آیا پیش قسط صد میلیون کمتر نمیزنن اگر کمتر بزنن اعتراض کنم بیشتر میشه آیا نهایتا اقساطو تا چند سال میزنه دادگاه چون اگه بقیش رو ماهی دومیلیون قسط ببنده 25 سال طول میکشه آیا اینقدر طولانی ممکنه قسط ببندن

پاسخ ها :

عادل بابایی

عادل بابایی :

تمام این موارد بستگی به نظر دادگاه دارد ...اگر سرتان کلاه گذاشتن وکیل بگیرید و کیفری شکایت کنید که منجر به زندان شود

علي جابري مطلق دوركي

علي جابري مطلق دوركي :

باسلام
بستگی به ملائت مالی بدهکار دارد و اثبات آن و هیچ معلوم نیست که پیش قسط چقدر بزنند چون بستگی به اثبات یا عدم اثبات بضاعت مالی بدهکار و دلایل اون یا دلایل ارایه شده شما در اثبات بضاعت مالی اون دارد .