مشاوره حقوقی رایگان - مرجع صالح

با سلام. پلیس آزاد راه تهران کرج خودرو را به جهت دستور قضایی مبنی بر بدحجابی توقیف و به پارکینگ کلاک منتقل نموده. بایستی به پلیس امنیت اخلاقی کرج مراجعه شود و یا محل سکونت (تهران)؟
ممنونم

پاسخ ها :

صالح کاوری

جناب آقای صالح کاوری:

بنام خدا وبا سلام تابع حوزه قضائی محل توقف خودرو است که در نقطه جغرافیائی چه حوزه ی باشد دقیقا متولی پارکینگ مطلع خواهد بود .