مشاوره حقوقی رایگان - چک برگشتی

آیا برای اقدام حقوقی چک برگشتی حتما شخصی که پشت نویسی چک بنام اوست باید اقدام کند یا شخص دیگر هم میتواند

پاسخ ها :

نازنین غنی فرجام

سرکار خانم نازنین غنی فرجام:

باسلام کسی میتواند درمورد چک اقدام کند که حق وحقوق چک به اون منتقل شده باشه بنابراین کسی که پشت نویسی به نام اون شده باشد واگر کسی دیگه ایی بخواد پیگیری کند باید با پشت نویسی مجدد حق وحقوق چک به اون منتقل بشود

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

فقط او و یا نماینده قانونی او

سید عبدالناصر ساداتی

جناب آقای سید عبدالناصر ساداتی :

برای شکایت کیفری فقط کسی که چک رو بزگشت زده ولی برای دادخواست حقوقی کسی که چک به او منتقل شده هم می تونه

بهرنگ سراج زاده

جناب آقای بهرنگ سراج زاده :

با سلام، ضمن تایید نظر همکاران ، در خصوص شکایت کیفری خود فرد یا فردی که چک به او ارث رسیده و در خصوص دادخواست حقوقی رویه عملی چنین است که فردی که چک به نام او برگشت خورده کلیه حقوق خود را به فرد جدید منتقل نموده باشد تا وی بتواند نسبت به آن اقدام قانونی مقتضی را به عمل آورد.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود
شخص دیگر نیز می‌تواند اگر به درستی انتقال داده شود
البته ممکن است وصف تجاری زایل گردد