مشاوره حقوقی رایگان - اظهارنامه قسطی کردن چک برگشتی

با سلام
یک‌ چک به مبلغ 6میلیون تومان بنده برگشت خورده و میخوام ببینم چطور میتونم مراحل قانونی رو طی کنم برای قسط بندی این مبلغ
گفتن باید اظهارنامه ایی رو بدم بنویسن ...
لطفا راهنماییم کنید
با تشکر

پاسخ ها :

سیدمظاهر کیانژاد تجنکی

جناب آقای سیدمظاهر کیانژاد تجنکی:

باسلام،برای تقسیط باید دادخواست اعساروتقسیط بدهید ودونفرشاهددرداگاه جهت اینکه درحال حاضر توانایی پرداخت به صورت یکجاراندارید شهادت بدهند،تنهاراه همینه.

احمد باقری

جناب آقای احمد باقری :

با سلام کاربر گرامی چنانچه با دارنده چک توافق نمائید تا ماهانه مبلغی را بابت چک مزبور به ایشان پرداخت نمائید این امر اشکالی نخواهد داشت و قانوناً معتبر است لیکن تا زمانی که چک شما از جانب دارنده مطالبه نشده و دادخواستی علیه شما مطرح نشده باشد درخواست تقسیط آن منتفی می باشد.

محمد خادمي حمید

جناب آقای محمد خادمي حمید:

سلام همکاران محترم به درستی پاسخ مقتضی به سوال شما را داده اند

یک وکیل

می توانید با طرف مقابل وافق نمایید که مبلغ را به صورت قسطی به ایشان پرداخت کنید در صورت عدم وافق باید منتظر شکایت ایشان باشید و پس از صدور حکم تقاضای اعسار و تقسیط به استناد دو شاهد دهید

یک وکیل

سلام" چنانچه دعوی حقوقیست هر موقع حکم قطعی حقوقی صادر شد و چنانچه شکایت کیفری مطرح است پس از صدور حکم قطعی دادخواست ضرر و زیان شاکی و محکومیت شما ، می توانید دادخواست تقاضای حکم اعسار به شعبه صادر کننده حکم بدهید تا رسیدگی گردد. خارج از این فرآیند ، امکان حقوقی و قانونی تقسیط بدهی (محکوم به) وجود ندارد مگر به موجب صلح و سازش . ارسال اظهار نامه بدهکار و یا محکوم علیه به طلبکار و یا محکوم له جهت تقسیط مبلغ بدهی چک بلا محل (برگشتی) فاقد وجاهت قانونیست .

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم.دو راه دارد 1- توافق با دارنده چک ومکتوب کردن آن در شورای حل اختلاف (گزارش اصلاحی) 2- پس از محکوم شدن شما در دادگاه به پرداخت وجه چک،تقدیم دادخواست اعسار وتقسیط(البته اگر مالی نداشته باشید واعسار شما ثابت شود).یاالله

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

با سلام می توانید از خدمات یک وکیل در این خصوص بهره مند شوید
شما می توانید با بنده و یا سایر همکاران محترم جهت مشاوره بیشتر و یا تنظیم خواسته خود تماس حاصل فرمایید
لطفا قبل از تماس پیامک ارسال دارید