مشاوره حقوقی رایگان - رای صادر شد به چه معناست؟

سلام وقت بخیر. برادرم یه دوستی داشتن که توی مرز بانه سرباز بود و اونجا پیشنهاد رشوه بهش میشه البته به حدود بیست نفر که این سرباز هم یکی از اونا بوده.بعد برای اینکه پول به حساب خودش واریز نشه از داداشم و برادر خانم داداش خودش کارت میگیره و پول رو به به حساباشون واریز میکنه.
بعد مدتی میفهمن و دستگیرش میکنن اولش اعتراف نمی کنه . ولی بعدا که داداشم و برادرخانم داداش خودش رو احضار میکنن و تو دادگاه اینا رو میبینه شوکه میشه و از خجالت سریع اعتراف میکنه.
بعدش چند بار پرونده شون رو دادن تبریز و بانه و ایلام و اخرشم کرمانشاه(هر سه نفر ایلامی هستن و لی محل خدمت سرباز بانه بوده و محل کار برادر خانم داداشش تبریز و داداش منم شغل ازاد داره ایلام)خلاصه چند بار دادسرای نظامی احضارشون کردن.

داداشم گفت ایلام که دادسرا احضارشون کردن اون باز پرس(یا ...)به سربازه گفته بزن زیرش کمکت میکنم. داداشم گفت والا من این کار نمی کنم

خلاصه اونجا به قید وصیغه ده میلیون تومنی ازاد میشه دادشم.(مقدار پولی که سربازه برده 14 میلیون بوده).

الانم که پرونده رو دادن کرمانشاه . یه پیامی اومده که رای صادر شد می خواستم بدونم منظورشون چیه؟
ممنونم . یا علی ع

پاسخ ها :

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم.همین .رأی صادر شد ولیکن امکان دارد مربوط به شما نباشه که اگر باشه ابلاغ میشه.یاالله

جبار مبارکی

جناب آقای جبار مبارکی :

منظور اینه در مورد پرونده تصمیم گرفتند . بزودی رای ابلاغ میشه .