مشاوره حقوقی رایگان - اجاره دادن مغازه دارای سرقفلی و قسمتی از مالکیت

سلام و عرض ادب من دارای سرقفلی مغازه ای هستم که 70سال هست واز پدرم بهم ارث رسیده وجدیدا قسمتی از یک دانگ مالکیت رو هم گرفتم آیا میتوانم مغازه رو اجاره بدم یا نه در ضمن در سرقفلی چیزی از واگذاری به غیر نیومده قصدم این هست بقیه مالکیت رو هم بگیرم ولی تعداد ورثه خیلی زیاد هست و به راحتی انجام نمیشود

پاسخ ها :

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام از آنجاییکه قرارداد اجاره شما مربوط به قانون موجرو مستاجر 56 میباشد و اصل برعدم انتقال به غیر میباشد لذا برای انتقال منافع بغیر میبایست از دادگاه تجویز انتقال منافع بغیر بگیرید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

برای مالکیت و تصرف در ان باید با رضایت وراث اقدام کنید