مشاوره حقوقی رایگان - مسدود شدن حقوق و حساب کفیل

با سلام
من در دادگستری کفیل یه نفر شده ام و بعد از اینکه ابلاغیه حضور متهم در دادگاه به دستم رسید بخاطر در دسترس نبودن متهم نتوانستم او را به دادگاه معرفی کنم،الان 5 ماه میشه که کل حقوق کارمندی و تمام حسابهای بانکی من مسدود شده، به دادگاه هم مراجعه کردم گفتم که به اندازه یک چهارم حقوقم را مسدود کنید و به صورت قسطی مبلغ کفالت را کم کنید ولی متاسفانه گفتند که یا باید متهم درا معرفی کنم یا وجه الکفاله را یکجا پرداخت کنم تا حقوق و حسابهایم آزاد شود، سوال اولم این است که آیا بیش از یک چهارم حقوقم مسدود شده قانونی است؟ دوم اینکه میتوانم تقاضای کم کردن قسطی وجه الکفاله از حقوقم را بدهم؟
پیشاپیش از راهنمایی شما کمال تشکر را دارم.

پاسخ ها :

ایرج بهشتی نژاد

ایرج بهشتی نژاد :

اجرای احکام حق توقیف دارد اگر واقعا امکان تسلیم متهم را ندارید و اموالی اعم از منقول و غیر منقول ندارید بهتر است دادخواست اعسار بدهید به دادگاه صادر کننده رای قطعی