مشاوره حقوقی رایگان - برای شکایت از همسر بابت ضرب و شتم در منزل

سلام. من 33 ساله از تهران دارای دو فرزند پسر 11 ساله و9 ساله دارم همسرم اعتیاد به شیشه داشته وچند بار به کمپ انتقال داده شده الان هم باز مشروب می خوره و من رو از منزل بیرون می کنه و من رو کتک می زنه یه چاقو بزرگ در منزل داره من و پسر رو با اون تهدید می کنه الان دو روز پیش تمام لوازم منزل رو شکست و من رو داشت خفه می کرد حتی اثارهایش بروی سینه من باقی مانده خانواده درستی هم نداره چه کار کنم خرجی هم نمیده

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

به پزشکی قانونی مراجعه کنید و گواهی بگیرید و علیه وی تحت عنوان ضرب و جرح عمدی و تهدید به قتل شکایت کنید . ضمنا میتوانید نفقه، مهریه و اجرت المثل ایام زندگی مشترک خود را دریافت کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
حتی المقدور کدخدامنشانه موضوع را فیصله دهید وگرنه تحت عنوان ایراد ضرب و شتم یا ضرب جرح عمدی طرح شکایت نمایید

بهجت  اسماعيلي

سرکار خانم بهجت اسماعيلي :

سلام. شکایت ضرب و جرح می توانید مطرح کنید.از بابت نفقه نیز تقاضای مطالبه نفقه طبق نظر کارشناس از دفتر خدمات قضایی به ثبت برسانید

رضا زيرک باش

جناب آقای رضا زيرک باش:

سلام شکایت کنید بعد از اثبات این جرایم دادخواست طلاق بدهید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید به همراه فرزندان منزل مشترک را ترک کنید و به منزل پدرتان یا اقوام مراجعه کنید و نفقه خود و فرزندان را مطالبه کنید.
مهریه را نیز جدا می توانید مطالبه کنید.
در خصوص تهدید و ضرب و شتم عمدی به دفتر خدمات قضایی مراجعه کنید و شکایت خود را ثبت کنید.
با ارائه مدارک مربوط به کمپ و مصرف شیشه و درخواست ارجاع به پزشکی قانونی می توانید دادخواست طلاق نیز بدهید.