مشاوره حقوقی رایگان - کتک زدن توسط همسر

همسر من سر هر چیز الکی کتک میزنه والان هم باسر زده بینی من کبود هست
باید چکار کنم کجا شکایت کنم

پاسخ ها :

سیدمظاهر کیانژاد تجنکی

جناب آقای سیدمظاهر کیانژاد تجنکی:

سلام،به دفتر خدمات قضایی بروید به دادسرای محل شکایت کنید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

باید ابتدا به کلانتری بروید تا به پزشکی قانونی ارجاع شوید سپس از طریق دفتر خدمات قضایی به پیوست مدارک شکایت ضرب و جرح عمدی کنید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شکایت نمایید و به پزشکی قانونی مراجعه نمایید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

شکایت نمایید ابتدا کلانتری تا به پزشکی قانونی ارجاع شوید سپس از طریق دفاتر خدمات قضایی پیگیری نمایید

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

به دفتر خدمات قضایی مراجعه و شکلیت کنید و تا اخر ادامه دهید و هرگز رضایت ندهید تا محازات شود در غیر اینصورت این اخرین بار نخواهد بود محتملا

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود با کلانتری تماس بگیرید صورتجلسه شود آنگاه شکوائیه خویش را از طریق دفاتر خدمات الکترونیک قضایی به ثبت برسانید
حتی المقدور با اورژانس اجتماعی تماس بگیرید اگر افاقه ننمود سپس طرح شکایت نمایید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
می توانید با 110 تماس گرفته و صورت جلسه نمایید و به پزشکی قانونی مراجعه کرده و گواهی مربوطه را اخذ نمایید و سپس اقدام به طرح دعوی کیفری ضرب و جرح نمایید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

ب اولین مرکز درمانی مراجعه کنید و گواهی معاینه پزشکی بگیرید و تحت عنوان ضرب و جرح عمدی و عدم امنیت جانی شکایت کنید