مشاوره حقوقی رایگان - چجوری سرویسمو پس بگیرم

سلام من سرویس طلام دست خودم بود به علت خارج شدن از خانه دادم دست پدرشوهرم که یهو شوهرم تصمیم طلاق گرفت طلاق توافقی طلارو خواستم بهم ندادن گفتن برای عروسیته گفتم ولی دست من بود استفاده میکردم ازش برای تولدم میخوام بندازم گفتن نه موقع طلاق میدیم ولی راست یا دروغ نمیدونم تکلیفم چیه راهنماییم کنید

پاسخ ها :

یک وکیل

باید آن را پس بگیرید یا از طریق قانون اقدام کنید. مجبور نیستید روی موضوع طلاق بدون گرفتن حق و حقوق خودتان توافق کنید.