مشاوره حقوقی رایگان - خیانت در امانت

با سلام. کامیون کشنده ای دارم که بواسطه بدهی به شرکت سايپا ديزل توقيف شد. البته دراختيارديگران شخص دیگری بود پس از مراجعه به سايپا تسویه و فک رهن شد برای ترخيص برگه سبز خودرو و وکالت در خصوص ترخيص به راننده دادم. که پس از ترخيص برگه سبز و کامیون را با خود به شهرستان برده و به بهانه های خرابی و غیره، ده روز است که ازآوردن برگه سبز وهابیون خودداری میکند . برای جلوگیری از سواستفاده و همچنین توقیف کامیون چه اقداماتی باید انجام بدهم. از راهنمایی شما قبلا سپاسگزارم

پاسخ ها :

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم.به نظر حقیر بهترین راه مراجعه به شهرستان ودریافت مستقیم برگه وخودرو ار راننده است.ولاغیر

سید عبدالناصر ساداتی

جناب آقای سید عبدالناصر ساداتی :

به دفتر خانه مراجعه کنید و مراتب فسخ رو اعلام و به طرف اعلام کنید.اظهار نامه بفرستید.و پس از این مراحل شکایت خیانت در امانت مطرح و از طریق تامین خواسته کامیون رو متوقف کنید.
این راه حقوقی بود.
راه ساده و عملی همین پیشنهاد همکار محترمه