مشاوره حقوقی رایگان - مسدود شدن حسابم توسط پلیس فتا

سلام و عرض ادب..... من دو روزه فهمیدم که حسابم مسدود شده در شیراز و خودم ساکن مشهد هستم..... هرچی فکر میکنم تو هیچ سایتی ثبت نام نکردم.... حالا اون حساب برام مهم نیست فقط میخوام بدونم برام سخته برم شیراز اگه نرم و پیگیری نکنم حسابای دیگه رو مسدود میکنند و برام احضاریه که جریمه بدم یا زندانی بشم هست یا نه و فقط اون حساب مسدود شده حالا هرچی داخلش داره برمیدارن

پاسخ ها :

یک وکیل

هیچ چیز مشخص نیست اگر نمیتوانید بروید باید وکیل بگیرید وگرنه ممکنه غیابی محکوم شوید