مشاوره حقوقی رایگان - آیا اعسار دوم مانع از اجرای حکم جلب میشود ؟

با سلام و احترام
همسرم محکوم به پرداخت وجهی شده یک بار اعسار زده اما رد شده و پرونده رفته اجرای احکام. و برای بار دوم اعسار زده. آیا شاکی تو این مدت میتونه حکم جلب بگیره ؟ واینکه امکان داره باز هم اعسار رد بشه ؟

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام .محکوم علیه در مدت زمانی مقرردر اجراییه برای دادن اعسار وقت دارد چنانچه موعد منقضی شود محکوم له می تواند حکم جلب بگیرد اگر در زندان باشد واعسار دهد برای ازادی بای د تضمین بسپارد واینکه اعسار رد شود یا نه غیرقابل پیش بینی وبستگی به ادله طرف دارد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بله
در صورت درخواست ، حکم جلب صادر میشود

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
اگر تغییری در وضعیت محکوم علیه ایجاد شده امکان اعسار مجدد وجود دارد وگرنه خیر

...

بهجت  اسماعيلي

سرکار خانم بهجت اسماعيلي :

سلام. جلب می تواند صادر شود و وضعیت مجدد محکوم علیه جهت اعسار رسیدگی می شود ،چنانچه عدم توانایی او ثابت شود،او معسر شناخته می شود.

رضا زيرک باش

جناب آقای رضا زيرک باش:

سلام بله جلب صادر می شود
اگر تغییر محسوسی در وضعیت مالی خواهان یا اقتصاد ایجاد نشده باشد رد می شود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بله با توجه به اینکه اعسار یکبار رد شده امکان جلب وجود دارد.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر شرایط اعسار مجدد با دلیل محکمه پسند باشد قابل قبول است در غیر این صورت به تشخیص قاضی رد میشود

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

اعسار مانع جلب که تعبیری است عامیانه از این بیان حقوقی که طرح دعوی اعسار و ثبت دادخواست اعسار ظرف مهلت یک ماه از تاریخ ابلاغ اجراییه باعث رفع حکم جلب و در صورت صدور حکم جلب(قبل از انقضای مهلت یک ماه)باعث رفع آن می گردد