مشاوره حقوقی رایگان - اعسار

سلام. من محکوم له پرونده هستم که اعسار طرف مقابل رد شد و قطعی شد بلافاصله مجددا رفته اعسار زده آیا الان به من جلب میدن یا بازم باید صبر کنم حکم صادر و قطعی بشه

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام در صورتی که رای قطعی شده باشد قابلیت اجرا پیدا می نماید و تا زمانی که اعسار قطعی و مورد موافقت واقع نشده است جذب امکانپذیر است

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر مالی از وی سراغ ندارید میتوانید تا قبل از قطعیت اعسار جلب بگیرید. البته منوط بر اینکه از شما گواهی اعسار نخواهند

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

بله با درخواست شما حکم جلب محکوم علیه صادر خواهد شد یا برای اقامه دوباره دادخواست اعسار ، باید وثیقه بسپارد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
سوال تکراری است و قبلا به این سوال به شکل کامل و جامع پاسخ داده شده است.