مشاوره حقوقی رایگان - اعسار های متوالی

سلام اگه رد اعسار قطعی بشه و بلافاصله طرف مقابل دوباره دادخواست اعسار بده به من حکم جلب میدن یا باید دوباره حکم صادر و قطعی بشه و آیا در دادگاه من میتونم درخواست وثیقه کنم؟

پاسخ ها :

يحيي  چقازردي

جناب آقای يحيي چقازردي :

دوست عزیز قانونا بله دیگه باید حکم جلب صادر بشه اما متاسفانه بعضی از دادرسان اجرا تا اعسار بعدی حکم قطعی نخوره جلب صادر نمیکنن

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر اعسار یکبار رد بشه می توانید حکم جلب بگیرید و اگر مجدد دادخواست اعسار بده مانع صدور حکم جلب نیست و شما می توانید نسبت به جلب محکوم علیه اقدام کنید.
بعد از صدور حکم قطعی اعسار می تواند از زندان آزاد شود .

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام در صورتی که رای قطعی شده باشد قابلیت اجرا پیدا می نماید و تا زمانی که اعسار قطعی و مورد موافقت واقع نشده است جذبامکانپذیر است

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

خیر نیازی نیست حکم اعسار جدید صادر شود

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

باید حکم جلب بدهند ولی رویه خلاف این مسأله هست

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام خدمت شما کاربر محترم اعسار یک بار ارسال میشود اگر قطعی شد هرچه بود چه رد اعسار چه قبول آن قابل اجراست بله بار دیگر هم می‌توان اعسار داد ولی نه بلافاصله پس از آن به شرطی قبول می‌شود که در اوضاع مالی ایشان آشفتگی ایجاد شده باشد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله با درخواست شما اموال توقیف خواهد شد و حکم جلب صادر خواهد شد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
اگر اعسار یک بار توسط دادگاه رد بشود می توانید حکم جلب دریافت کنید و اگر مجدد دادخواست اعسار داده شود مانع صدور حکم جلب نخواهد بود و شما می توانید نسبت به جلب محکوم علیه اقدام کنید. البته بعد از صدور حکم قطعی اعسار در مرحله دوم ، می تواند از زندان آزاد شود .