مشاوره حقوقی رایگان - پیگیری پلاک

سلام. من امروز در یک کوچه خلوت با دوست دخترم عقب نشسته بودیم و حرف میزدیم کاری ام نکردیم ک یک زن و دختر از در خانه روبرویی ما بیرون آمدند و نگاه ب ماشین ما کردند و وقتی برگشتند مشکوک شدن و پلاک مارو عکس گرفتند و دوس دخترم گفت ک عکس گرفتند و من ترسیدم از اونجا رفتیم جای دیگر. خواستم ببینم میتونند کاری کنند یا من در خطرم یا اتفاقی میفته؟برام خطری داره؟

پاسخ ها :

محمد صادقیان

جناب آقای محمد صادقیان:

سلام و عرض ادب خدمت شما
ممکن است چنانچه بی حجاب باشه
پیامک بیاد

محمد حسن شریفی

جناب آقای محمد حسن شریفی :

سلام
نه خطری نداره چونکه جرم مشهود نبوده ولی در انتخاب جا بیشتر دقت کن برادر من

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
به صرف آنچه در سوال آمده است خیر جای نگرانی نیست برای شما
لکن امکان بروز مشکل وجود دارد