مشاوره حقوقی رایگان - عکس گرفتن از پلاک خودرو

سلام بنده امشب باخانواده تو خیابان شهید رجایی تهران پارک کردم ماشینم رو یه ماشین 206sdپشت سرم پارک کرد ازش خواهش کردم یه کم برین عقب تر حرف گوش نکرد چون من اتباع هستم به من بد و بیراه گفت منم نشستم تو ماشین که حرکت کنم از آینه دیدم داره از پلاک ماشینم عکس میگیره رفتم پیشش گفتم چرا عکس گرفتی به من و زن و بچشم فحش کشید با مشت و لگد حمله ور شد طرف من مردم جمع شدن منو گفتن برو ولش کن الان از شما راهنمایی میخوام که این فرد که از پلاک عکس گرفته چی میشه
لطفا راهنمایی کنید من هم کتک خوردم هم فحش خوردم تکلیف چیه خواهش میکنم راهنمایی کنید ممنون میشم
بهم میگفت افغانی تو گواهینامه داری نشستی پشت فرمان با این وضعیت من باید چیکار کنم که اگه از من شکایت کرد

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
شما اقدامی نکردید که عکس‌برداری آن شخص برای شما مشکل‌ساز شود.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

نگران نباشید مشکلی نخواهید داشت چون جرمی مرتکب نشدید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

نگران نباشید مشکلی نخواهید داشت

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
نگران نباشید اگر شکایت کرد به تناسب عنوان شکایت وی پاسخ خواهید داد یا دوباره در این سایت سوال نمایید

محمد فلاح

جناب آقای محمد فلاح :

اگر جرمی مرتکب نشده باشید اتفاقی پیش نخواهد امد.

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. باید دید فرد چه شکایتی از شما مطرح میکند تا دفاع لازمه ارائه گردد.