مشاوره حقوقی رایگان - تغییر سن

سلام
من سال 70 تو یکی از روستاهای اردبیل متولد شدم و چون تو خونه متولد شدم گواهی تولد ندارم واون زمان خواهری 3 سال قبل من متولد شده بود و در8 ماهگی فوت شده بود از شناسنامه اون برای من استفاده کردن و متاسفانه برای من شناسنامه جدید نگرفتن و الان با این که من 26 سالم هستش اما شناسنامم 29 سالس و میخواستم اقدام کنم تا سن واقعی من تو شناسنامم ثبت باشه .ممنون میشم از راهنماییتون و من الان ساکن تهرانم باید حتما اردبیل اقدام کنم یا همین جا میتونم.

پاسخ ها :

سیدمظاهر کیانژاد تجنکی

جناب آقای سیدمظاهر کیانژاد تجنکی:

سلام،اگر3سال بخواهی ازطریق دادگاه واگربیش از5سال بخواهی ازطریق کمیسون تشخیص امکان پذیراست.موفق باشید

سید عبدالناصر ساداتی

جناب آقای سید عبدالناصر ساداتی :

سلام دادخواست ابطال شناسنامه فعلی و الزام ثبت احوال به صدور شناسنامه جدید در دادگاه مطرح کنید
شهادت شهود و مدارک فوت خواهر قبلی کمکتون میکنه

بهرنگ سراج زاده

جناب آقای بهرنگ سراج زاده :

با سلام ، پیشنهاد می شود که این کار را نکنید چون در فرضی که شناسنامه جدید را هم گرفتید با شکایت اداره ثبت احوال شهرستان اردبیل موضوع قانون تخلفات، جرایم و مجازات‌های مربوط به اسناد سجلی و شناسنامه یعنی استفاده از شناسنامه دیگری مواجه شوید و حتی این مسئله ممکن است دامنگیر پدر و مادرتان شود.