مشاوره حقوقی رایگان - ادعای مالکیت بر ملک کشاورزی که فقط مدت زیادی در ان ملک کشاورزی کرده

با سلام و عرض ادب : اینجانب ملک کشاورزی دارم که مدت خیلی زیادی است که مقداری از ان را به برادرم دادم تا امرار و معاش نماید و الان میخواهم زمین فوق را از او بگیرم ایا ایشان بدون داشتن سند یا قولنامه خرید میتواند ملک فوق را به اینجانب ندهد یا ادعای مالک بودن کند چون مدت زیادی در اختیار او بوده . ممنون و سپاسگزارم

پاسخ ها :

یک وکیل

هر احتمالی وجود دارد