مشاوره حقوقی رایگان - کمیسیون پزشکی

سلام خسته نباشید من چند روز پیش برای گواهینامه پایه سوم به معاینه چشم رفتم ولی چشم پزشک گفتن به خاطر تعریق کف دست به کمیسیون پزشکی مراجعه کنم اونجا پزشک کمیسیون حتی معاینه هم نکردن و گفتن برید صدور گواهینامه و اونجا کارشناس گفتن فقط میتونی سواری شخصی اونم با دستکش نخی رانندگی کنی و نمیتونی برای پایه دوم اقدام کنی راهکاری برای حل ماجرا وجود داره؟ میشه اعتراض کرد؟ خیلی ممنون?❤

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بله میتوانید به رای کمیسیون پزشکی اعتراص بزنید

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

درصورت اعتراض به رای کمیسیون جهت بررسی مجدد و امکان اثبات خطا یا اشتباه یکی از پزشکان درنتیجه ،می توان به دفاتر پلیس 10 مراجعه و درخواست بررسی درشورای عالی کمیسیون را با ارائه ادله و مدارک تقدیم نمود آرای کمیسیون عالی پزشکی قطعی است .

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

درخواست ارجاع پرونده به شورای عالی پزشکی اداره بهداشت ناجا بدهید