مشاوره حقوقی رایگان - اعتراض به کمیسیون پزشکی گواهینامه

سلام. بنده برای گواهینامه پایه دو اقدام کردم که به خاطر خط های رو دستم کمیسیون و نتیجه این شد که گواهینامه پایه 3 هم مدت اعتبارش 4 ساله شد و پایه 2 هم ندادند. الان میخوام اعتراض بزنم اگه تا وقت کمسیون برای اعتراض اثرات جتی چاقو رو از بین یا کم رنگش کنم تاثیری داره یا نه؟؟؟ اگه تو اعتراض ام رای بر نگشت دیگه نمیشه کاری کرد یا کبا دیگا گواهینامه نمیدن. ممنون

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

در مهلت قانونی به نظر کمسیون اعتراض کنید ممکن است تغییر کند

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

در بازه زمانی مشخص شده به رای کمیسیون اعتراض کنید تا امکان تغییر بررسی شود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در مهلت قانونی به نظر کمسیون اعتراض کنید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
به نظر کمیسیون اعتراض نمایید

تهمینه عزیزی

سرکار خانم تهمینه عزیزی :

با سلام. در مهلت قانونی حتما اعتراض خود را ثبت کنید. در صورت عدم نتیجه اقدام ب رفع اثرات کنید و با فاصله زمانی مجدد درخواست گواهینامه کنید..