مشاوره حقوقی رایگان - میزان دیه در مورد قطع انگشت

سلام و درود.کارگر بنده که افغانی بود در حین کار دو بند انگشت دست چپ ایشون قطع شده.با توجه به اینکه شرکت بیمه مسوولیت مدنی هست ولی کارگر بنده مجوز کار ندارد آیا دیه به ایشون از طریق بیمه تعلق میگیرد یا بنده باید با دادن دیه رضایت ایشان را بگیرم؟
علاوه بر دیه خسارات مالی دیگری هم باید بهشون بدم یا نه؟
ممنون میشم راهنمایی کنید.

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
اری تعلق می‌گیرد
میزان صدمات را پزشک قانونی تعیین می‌نماید و برمبنای آن دادگاه مبادرت به انشا رای می‌نماید و النهایه اجرای احکام مربوطه محاسبه خواهد کرد و