مشاوره حقوقی رایگان - وثیقه

با سلام واحترام ، در صورتیکه فردی که برای دیگری وثیقه گذاشته است نگران از وضعیت جوابگویی متهم وفرار احتمالی وی شود می تواند به شعبه مراجعه ووثیقه خود را پس بگیرد ؟

پاسخ ها :

مهشید خلیلی

سرکار خانم مهشید خلیلی :

با سلام با معرفی و تحویل متهم می توانید وثیقه را آزاد کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بله می توانید در زمان احضار متهم در شعبه حاضر شوید و اعلام کنید که قصد دارید وثیقه خود را بردارید.
اگر در جلسه دادگاه چنین کاری نکنید و به شعبه اعلام کنید و تهم متوجه موضوع بشه ممکن است فرار کنه و برای شما دردسر درست کنه.

سليمه السادات سجادي

سرکار خانم سليمه السادات سجادي :

سلام بله با تحویل متهم امکان آزادی وثیقه وجود دارد.