مشاوره حقوقی رایگان - بازپس گرفتن وثیقه پابند الکترونیکی

سلام چندماه است آزادشدم وپابندم روتحویل دادم ونیازبه تعمیرداشت گفتن فرستادن تهران وفقط موقعیت یاب مشکل داشته ولی هنوزپولم رو( وثیقه ) واریزنکردن وبرام وهرهفته میگن فردا اذیت میکنن چیکارکنم؟؟؟

پاسخ ها :

علی سیفی

جناب آقای علی سیفی :

به شعبه مربوطه مراجعه کنید و طی درخواستی موضوع را اعلام نمایید

راضیه طهماسب نژاد

سرکار خانم راضیه طهماسب نژاد :

سلام.به اجرای احکام مربوطه مراجعه و تقاضای آزادی وثیقه بدهید

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام موضوع را از شعبه مربوطه پیگیری نمایید