مشاوره حقوقی رایگان - اضافه کاری اجباری ودادن مرخصی استحقاقی

باسلام واحترام خدمت شما:
من درشهرداری یکی از شهرهای کوچک استان خراسان رضوی به عنوان راننده اتوبوس مشغول به کار هستم که کارفرما یک سری شرایطی خارج از قوانین اداره کار برای ماگذاشته است یکی اینکه ایشون میگن هرراننده ای باید در ماه7روز 16ساعتی کار کند به اجبار اون هم طبق اون قراردادی که ماباهاشون بستیم‌که 8ساعت داخل خط خدمت رسانی کنیم ولی ایشون میگم باید7روز در ماه به غیراز اون8ساعت کار داخل خط 8ساعت هم در قسمت دربستی براشون کارکنیم
ویگی دیگه اینکه ایشون میگم هرکسی مرخصی میخواد باید برای خودش راننده جایگزین معرفی کند و اون راننده جایگزین خارج از 8ساعت کار درون خط 8ساعت دیگه هم به جای اون راننده ای که رفته مرخصی 16ساعت کارکند حالالطفا منو راهنمایی کنید که بابد چه کاری برای این شرایط خارج از قانونی که برامون گذاشته انجام بدیم.
ممنونم وتشکر

پاسخ ها :

نازنین غنی فرجام

نازنین غنی فرجام :

سلام سوال شما حقوقی نیست دوست عزیز

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بر اساس رزومه شغلی و شاهد در انجام تکالیف شغلی خود میتوانید از طریق اداره کار پیگیری کنید