مشاوره حقوقی رایگان - طلاق صوری

سلام من حدود19سال پیش ازدواج کردم ودوپسردارم همسرم ازمن میخوادطلاق صوری بگیریم تابتونیم وام ازدواج بگیریم وکسی که محضر داره باگرفتن 40میلیون این کار روانجام میده میترسم همسرم بعدطلاق مهریه ام رو دوباره قبول نکنه خودش که میگه همچین چیزی نیست همونجا سریعا بعد طلاق برگه ازدواج بهمون میده با همون توافقات قبلی ،وهمسرم حاضر چک به من بده آیا حرفش درسته یاممکنه سرم کلاه بزارند؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما می توانید طلاق بگیرید اما می توانید مهریه خود را نبخشید

یعنی شما طلا گرفته محسوب میشوید دیگر زن و شوهر نیستید ما مهریه شما را بر عهده همسر شما می باشد و میتوانید در این خصوص اگر ابهامی دارید تماس بگیرید