مشاوره حقوقی رایگان - ازدواج پسر مستمری بگير

با سلام
پدر من نظامی بودن و خيلی وقته فوت شدن مادرمم چند سال پيش فوت شدن من و داداش بزرگتر از خودم حقوق مستمري بگير بابام رو ميگيريم داداشم تقريبا شيش ماهه كه ازدواج كرده خواستم بپرسم حقوقش قطع ميشه؟ اخه الان همه ي حقوق مياد رو كارت من ولي وقتي كه ١٠ گردش اخر حساب رو ميگيريم دو تا يكو پونصد مياد و داداشم ميگه چونكه حقوق به دو نصف تقسيم شده قطع نشده
سوال بعديم اين بود اگه داداشم هنوزم در حال تحصيل باشه حقوقش قطع ميشه؟
مرسي

پاسخ ها :

یک وکیل

گرفتن مستمری بالای 18سالگی برای مرد غیر قانونی است چه رسد به ازدواج