مشاوره حقوقی رایگان - تهدید و تعرض جنسی

سلام من به یک شخص شکایت کرده بودم جهت مزاحمت اما به دلیل خواهش و واسطه چندین نفر به این شخص رضایت دادم.....
اما بعدا دوباره مزاحم شده و مرا به زور سوار ماشین کرد و مرا کتک زد که فیلمشم خودش برام فرستاده و تعرض جنسی کرد لطفا راهنمایی فرمایید من چطور شکایت انجام بدم

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند؛
طرح شکایت نمایید
احتمال محکومیت وجود دارد...

علی تقوی

جناب آقای علی تقوی :

باسلام ودرود با داشتن اماره ودلیل شکایت کیفری از طریق دفتر قضایی مطرح کنید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شکوایی تنظیم نمایید و شکایت کنید تا بررسی شود یا وکیل بگیرید