مشاوره حقوقی رایگان - سرقت چند فقره چک سفید بدون امضاء

چند فقره چک اینجانب را پس از سرقت در یکی از برگه های آن مبلغی را درج و با امضای جعلی به بانکی در تهران برده و از طریق سامانه چکاوک آن را به بانک مربوطه در شهرستان ارسال نموده اند . بانک شهرستان نیز بنا به دستور قضایی و عدم انطباق امضاء از پرداخت آن خودداری و آن را برگشت داده است و آورنده چک چون خبر دار شده که چک سرقتی بوده آن را در بانک گذاشته و رفته و برگه چک اکنون در بانک موجود است لطفا راهنمایی بفرمائید برای گرفتن برگه چک از بانک چکار کنم ؟

پاسخ ها :

سیده فاطمه کریم الحسینی

سرکار خانم سیده فاطمه کریم الحسینی :

با سلام
حضوراً به شعبه مراجعه کنید و مدارک شناسایی هم همراه داشته باشید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما باید از طریق شعبه رسیدگی کننده ، شکوائیه سرقت را پیگیری نمایید

و اگر قبلا شکایت سرقت را مطرح نکرده اید شما باید ابتدا شکایت خود را اقامه نمایید و ..

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام شما باید از طریق شعبه رسیدگی کننده ، شکوائیه سرقت را پیگیری نمایید