مشاوره حقوقی رایگان - سرقت چک سفید امضاء توسط زوجه

با سلام خدمت تمامی وکلای عزیز ، اگر همسر (زوجه) بدون اجازه چک سفید امضاء از زوج را که در منزل بوده بردارد و تحویل ندهد و همسرش( زوج) را تهدید نماید از طرفی چون چک مال 10 سال قبل بوده شماره چک و نام بانک به یاد زوج نیست تکلیف برای اینکه در اینده زوج دچار مشکل و سوء استفاده زوجه از چک سفید امضاء نشود، زوج چه اقدامی باید انجام دهد. ضمنا زوج شاهد هم ندارد

پاسخ ها :

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

با توجه به اینکه رابطه زوجیت بین شما وجود داشته و به غیر از همسرش ما شخص دیگری به آن چک دسترسی نداشته لذا در صورتی که سوء استفاده از آن صورت بگیرد با ارجاع به کارشناس رسمی دادگستری در امر خط و امضا مشخص می گردد