مشاوره حقوقی رایگان - حقوقی

مادر خانم سابق یک برگ چک سفیدامضاء از من سرقت کرده و مبلغ 410 میلیون نوشته و برگشت زده و از طریق اداره ثبت منزل من که حدودا 2میلیارد ارزش دارد، توقیف کرده و مراحل اداری طی کرده
و در جواب شکایت (سرقت چک و سواستفاده از چک سفیدامضا) به صراحت اقرار کرده منشاچک، کمک به ساخت منزل به مبلغ200میلیون بوده که این مبلغ هرچند از مبلغ چک کمتر هست ولی دروغ میگوید هرچند که مجرم ماده673قانون مجازات اسلامی وماده648قانون مدنی نقض کرده و متاسفانه قاضی شهرستان جهرم ضعیف هستند
طی نامه به ریاست دادگاه، راهنمایی کردندکه شما تقاضا ابطال برگ اجراییه ثبت اسنادو عودت دادن برگه چک بدلیل کمتربودن بدهی از مبلغ چک

سوال اینجاست
من با چه دلیل و ماده ای این تقاضا رو به دادگاه بدم؟

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام اگر دفاعیات مناسب صورت نگیرد پرونده را لخته اید چرا که اسناد تجارب در قوانین مدنی و تجارت از اهمیت بالایی برخوردار بوده و به راحتی قابلیت دفاع ندارند حتما باید وکیل متخصص داشته باشید