مشاوره حقوقی رایگان - حقوقی

سلام خسته نباشید الان 2سال میشه خانومم خونه رو ترک کرد و با تمام راه کارها برنگشته ما یه دو ختر 2سال و 7ماهه داریم که الان حدود 1سال هست خانوم بچه رو به من داده و به قاضی هم گفته که بچه رو نمیتونه نگهداره بعد الان بعد یک سال رفته یه دادگاه دیگه شکایت کرده برای حضانت و دستور موقت گرفته که بچه رو بهش بدم بعدشم 20/ 8 هم جلسه رسیدگی داریم میخواستم رای دادگاه چی میشه و اینکه اگر بخوام بچه رو تحویل ندم آیا جرمی محسوب میشه و اینکه در این مو رد هم دادگاه نظرش چی میشه ممنون میشم راهنمایم کنید

پاسخ ها :

یک وکیل

رای قابل پیش بینی نیست و عدم تمکین به رای دادگاه مجازات دارد