مشاوره حقوقی رایگان - ابلاغیه

سلام و خسته نباشید. از همسایه به علت ممانعت از حق به علت دیوار کشی راه عبوری خانه من شکایت کردم. و آن هم بعد دیوار کشی کوچه. لوله آب آشامیدنی بنده داخل چهار دیواری قرار گرفته و از من شکایت کرده. و این ابلاغ بدون تاریخ مراجعه برای من‌ داخل سایت دادگستری درج شده... لطفا راهنمایی کنید متوجه ابلاغ نمیشم... در ضمن بعد ابلاغ این نامه طرف مقابل من وکیل گرفتن. منم هم باید وکیل بگیرم؟؟
شعبه اول دادياری دادسرای عمومی و انقلاب ...
قرار نهايی دادسرا
دادگستری كل استان زنجان
شماره پرونده ها :
دادستان محترم عمومی و انقلاب شهرستان ... – با سالم
در خصوص شكايت آقای ... ... فرزند ... با علیه آقای ... ... فرزند
... دائر بر ممانعت از حق و تصرف عدوانی معبر عمومی از طريق احداث ديوار؛ بدين توضیح که شاکی و وکیل
وی اظهار داشته که مشتکی عنه از طريق احداث ديوار معبر عمومی را مسدود نموده و مانع از تردد می شود. با توجه
به محتويات پرونده شامل شکايت شاکی، استشهاديه محلی منضم پرونده، تحقیقات محلی توسط عوامل انتظامی به شرح
مندرج در پرونده، تصاوير و عکس های ماخوذه از محل متنازع فیه و مندرج در پرونده، دفاعیات بالوجه متهم، جوابیه
استعلام از اداره بنیاد مسکن شهرستان ... و ساير قرائن و امارات موجود در پرونده بزه انتسابی به متهم محرز و
به ماده 690 قانون مجازات اسلامی بخش تعزيرات مصوب 1375 و ماده 265 قانون آئین دادرسی
مسلم بوده لذا مستنداً
كیفری مصوب 1392 قرار جلب به دادرسی نامبرده صادر و اعلام می گردد. در خصوص شكايت متقابل آقای ... ... فرزند ... علیه آقای مرتضی جبروز فرزند اسداله دائر بر ايجاد مزاحمت
ملکی بدين توضیح که شاکی اظهار داشته که مشتکی عنه لوله آب خود را از ملک اختصاصی بنده عبور داده است. با
توجه به محتويات پرونده و نظر به اينكه حسب محتويات پرونده و جوابیه استعلام از بنیاد مسکن محل مورد منازعه معبر
عمومی 6 متری بوده و انشعاب لوله آب نیز حسب دفاعیات وکیل مشتکی عنه توسط اداره آب از معبر عمومی تعبیه شده
ا به ماده 265 قانون آئین دادرسی كیفری مصوب
است فلذا نظر به مراتب مذكور بلحاظ عدم احراز وقوع بزه مستنداً
1392 و فرض برائت قرار منع تعقیب صادر و اعلام می گردد. قرار جلب به دادرسی صادره پس از موافقت دادستان
محترم قطعی است و قرار منع تعقیب صادره پس از موافقت دادستان محترم ظرف ده روز از تاريخ ابلاغ به شاكی قابل
اعتراض در دادگاه كیفری دو شهرستان ... می باشد. مقرر است دفتر پرونده بنظر دادستان محترم رسیده در صورت
طرفین اقدام موافقت ايشان قرار منع تعقیب صادره وفق مقررات به طرفین پرونده ابلاغ و نتیجه ابلاغ بنظر برسد. ضمناً به تعرفه شهود نموده اند که به جهت تناقض در اظهارات شهود اقناع وجدانی برای اين مرجع حاصل نگردیده است.
داديار شعبه اول دادسرای عمومی و انقلاب شهرستان ...

امضای صادر كننده
تصوير برابر با اصل است.
دادگستری

پاسخ ها :

پرسشگر :

سلام و خسته نباشید... ممنون میشم اگه به سوال کامل توضیح بدید تا متوجه بشم...البته داخل این قرار نهایی تاریخ مراجع برای من صادر نشده در صورتی که حدود 25 روز از پیامک ارسالی گذشته.

سروش سلامیان

جناب آقای سروش سلامیان :

با سلام بله حتما باید از خدمات وکیل استفاده نمایید