مشاوره حقوقی رایگان - ضامن بری الذمه

در سال 95 ضامن تسهیلات مشارکت مدنی یکی از دوستان شدم بعد از چندین بار اقساط معوق متعهد و اعلام بانک در روز 11 شهریور به اتفاق متعهد به شعبه مراجعه کردیم
اعتبارات بانک در حضور این جانب اعلام نمود طبق تبصره 35 با پرداخت اصل تسهیلات سود و جریمه تاخیر بخشیده خواهد شد چون متعهد پول در حساب نداشتند بنده به پیشنهاد کارمند بانک طبق 3 تراکنش مبلغ 32 میلیون به حساب متعهد واریز نمودم و توسط بانک و سندی که رویت کردم مبلغ 316753981 ریال از حساب متعهد برداشت شد و تسویه تسهیلات به من اعلام شد بنده تقاضای ضمانت نامه و وثایق را از کارمند بانک نمودم که فرمودن آماده میکنم و برای شما ارسال میکنم
دیگر هیچ اطلاعی از چگونگی این تسهیلات نداشتم تا که در دوم آبان ماه اجراییه به من ابلاغ شده است به مبلغ 46 میلیون !!
ظاهرا مدیریت شعب تشخیص داده متعهد مشمول بخشودگی نمی شود و 32 میلیون را به حساب ایشان برگشت زده است توجه به مستندات بنده بری الذمه میباشم ؟؟ دادگاه حکم بطلان اجراییه را فوری صادر مینماید؟؟

پاسخ ها :

یک وکیل

بستگی به تشخیص قاضی دارد