مشاوره حقوقی رایگان - تقسیم ماترک مرحوم برادرمان که زن و فرزندی ندارد

سلا م خسته نباشید برادرم مرحوم شده وزن وفرزندی نداشته حالا برای تقسیم ماترک مرحوم اقدام کردیم حالا یکی ازوراث که برادرمان است ادعا کرده که مرحوم تمام اموالش را به من بخشیده درازا ی نگهداری وی درزمان بیماری که دروغه مرحوم تا چند ماه آخر نیازی به نگهداری نداشته حالا باید چه کار کنیم که به حقمان برسیم ضمنا نامبرده ادعا می‌کند از متوفا مدرک هم دارد

پاسخ ها :

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

نیاز نیست شما اقدامی نمایید شما روند تقسیم ترکه را انجام دهید ایشان اگر مدارکی داشته باشد باید ارائه و در دادگاه بررسی گردد

محسن جعفری

جناب آقای محسن جعفری :

با سلام
دادخواست تقسیم ارث مطرح نمایید و چنانچه برادرتان ادعایی داشته باشد میبایست این ادعا را اثبات نماید