مشاوره حقوقی رایگان - شکستگی مهره و جابجایی ستون قفرات

سلام بنده سرباز هستم متاهل هستم دوتا بچه دارم و 45 روز پیش افسر نگهبان بامن درگیر شده حمله کردش زد با زانوی راستش سمت چپ ران وکمرم مهره ام شکست وستون فقراتم جابجاشده وران چپ ورم کردو کبود وسیاه شد واز ناحیه زانو هم کبود شد نوبت دادن بیمارستان برا عمل مهرکمرم دیه این اعضا وشکستگی چقدر میشود وایا ازکارافتادگی برام میزنن میشود جواب دهید راهنمایی کنید ممنوت

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

باید مورد تایید پزشکی قانونی و کمیسیون پزشکی قرار گیرد

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

فکر دیه هستی یا سلامتی به بازرسی یگان و دادسرای نظامی شکایت کنید هم دیه بگیرید و هم خسلرت

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید از نامبرده شکایت کنه و دیه خود را طبق نظر پزشکی قانونی مطالبه کنید