مشاوره حقوقی رایگان - فتق دیسک کمر وگردن

خسته نباشید وکلای عزیز من درحین خدمت ک الان 22 ماه خدمتم سربازی دچار دیسک کمر وگردن شده ام ولی دنبالشو تاالان نگرفتم آیا امکان دارد ب من دیه یا جانبازی یا از کارافتادگی تعلق بگیرد آیا راهی برای پیگیری دارد

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه پیگیری نتیجه ای نخواهد داشت

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود
جانبازی منتفی است
دیگر موارد ممکن است

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

سلام. تاسف می‌خورم که مشکلی در رابطه با دیسک کمر و گردن دارید. در خصوص سؤال شما، باید گفت که اگر این مشکل به دنبال خدمت در نیروهای مسلح برای شما به وجود آمده است، شما می‌توانید از امتیازات جانبازی استفاده کنید.

برای این کار، ابتدا باید به پزشکی نظامی مراجعه کرده و بررسی و درمان مشکلات خود را انجام دهید. پس از آن، می‌توانید با پرونده پزشکی خود به سازمان بازنشستگی ارتش تقاضای جانبازی کنید. در صورتی که پرونده پزشکی شما مورد تأیید سازمان باشد، می‌توانید از امتیازات جانبازی مانند پرداخت دیه، دریافت یارانه‌ها و تسهیلات مختلف استفاده کنید.

همچنین، اگر مشکلات فیزیکی شما از انجام کارهای روزمره و کاری شما در آینده متأثر خواهد شد، می‌توانید از حقوق کارافتادگی نیز استفاده کنید. برای این کار، باید با مراجعه به کارگزینی و ارائه مدارک مربوطه، درخواست خود را ثبت کنید.

در هر صورت، بهتر است با پزشک خود مشورت کنید و پس از بررسی وضعیت شما، از تمامی امتیازات و حقوقی که برای شما تعلق می‌گیرد، استفاده کنید.