مشاوره حقوقی رایگان - سابقه ایثارگری

با سلام ببخشید پدرمن 21 ماه درجنگ بوده خرمشهر ازسال 58 همان سالی که جنگ شروع شد ولی بدلیل ناراحتی قلبی نتوانسته بیشتردرجبهه بماند پدرم فوت کرده وتمام مدارکش نابود شدن طی حادثه ای ولی هم رزمانش حاضر به شهادت هستند و استشهاد میدن من باید چکارکنم براسابقه پدرم البته اینم بگم پدرم جز بسیج مردمی بوده واز ارگانی اعزام نشده

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام خدمت شما کاربر محترم سایت دادراه از اداره مربوطه پیگیری کنید به صورت حضوری

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

از بنیاد شهید و امور ایثارگران و جانبازان مراجعه کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از ارگان مربوطه می توانید موضوع را پیگیری کنید