مشاوره حقوقی رایگان - ادعای خسارت مالک از مستاجر

سلام
منزل ویلایی را به مدت یکسال رهن کامل کردم، بعد از اتمام قرار داد خانه را تخلیه و به موجر تسلیم نموده، تسویه حساب ها انجام شده و ودیعه را به صورت کامل دریافت نمودم، بعد از 15 روز موجر تماس گرفته که به پکیج و پرده و لامپ ها خسارت زدی باید خسارت بدی، در صورتی که تمام وسایل را موقع تحویل چک کردن، هیچ رسیدی هم ندارم بابت این موارد.

لطفا راهنمایی بفرمایید.
با تشکر

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
طبق قانون در صورت اقامه دعوا ، موجر باید ادعای خود را مبنی بر
ایجاد خسارت توسط مستاجر ، اثبات نماید