مشاوره حقوقی رایگان - شکایت موجر از مستاجر به دلیل خسارت

دو سال آپارتمانی رو اجاره کردم. حدود 3 ماه پیش تخلیه کردم و موقع تخلیه، مالک همه موارد رو بررسی کرد که ایرادی نداشته باشد کولر آبی چون آب قطع بود در حد اینکه موتور رو روشن کردیم چک کردن. از ایشون امضا و اثر انگشت گرفتم که کلیه پرداخت ها انجام شده و ملک صحیح و سالم تحویل داده شده بعد از سه ماه تماس گرفتن که موتور کولر سوخته و چون اون موقع زمستون بود الان تابستونه موقع راه اندازی متوجه شدن کولر سوخته. آیا میتونن طرح شکایت کنن؟ در حالی که مطمئنم کولر موقع تحویل سالم بوده.

پاسخ ها :

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

با اوصاف فوق با توجه به این که کولر مصرفی باشد خید، لیکن نظر قاضی ملاک عمل است .

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

سلام
بله، موجر می‌تواند شکایت کند، اما قبل از هر اقدامی، باید به مستاجر اطلاع داده شود و فرصتی برای او برای توضیح وضعیت و ارائه دفاع داده شود. همچنین، برای ثابت کردن این‌که کولر در حالت سالم به موجر تحویل داده شده است، می‌توانید از مدارکی مانند عکس‌ها و ویدیوهایی که در زمان تحویل گرفته‌اید، استفاده کنید.

در هر صورت، برای بهبود وضعیت و جلوگیری از اینگونه مشکلات، توصیه می‌شود که قبل از تحویل ملک، یک مستندات کامل از وضعیت ملک تهیه و با مالک مطرح کنید تا هر دو طرف مطمئن شوند که ملک در وضعیت سالم و مطلوب تحویل داده شده است. همچنین، در صورت وجود هرگونه خسارت یا نقصان در ملک، باید در اسرع وقت به مالک اطلاع داده شود تا او بتواند در اسرع وقت به تعمیر آن بپردازد. در نهایت، اگر شکایتی از سوی مالک مطرح شده است، توصیه می‌شود که به کمک وکیل خود، دفاع مناسب را در دادگاه انجام دهید.